jelatinname

16 Ağustos 2014 Cumartesi

hücrendeki küçük pencerenden, avlu duvarlarının üzerindeki tel örgüler arasından, dolunayın gözükme ihtimali o kadar düşüktür ki... bu akşam o ihtimal gerçek oldu. ve ben sabah içerim diye sakladığım son dal sigaramı dolunaya bakarak içtim..

sigara kağıdına yazılmış bi not.
nisan 2014

5 yorum:

canwebiz dedi ki...

Sen silsen ben yine yazarım ki :D

erfavr dedi ki...

Ben zaten silemem ki.

canwebiz dedi ki...

Üzgünüm :( 'erfavr' ..Sildiğin için değil. Yazdığım için üzgünüm.İstiyorsan silebilirsin.(Alınmıyorum) .(Gerçekten)...Ben hislerimi senin kadar kolay bir şekilde yazıya dökemiyorum.Süslü kelimeler kullanamıyorum.İçimden ne geçiyorsa onu yazarım ben bilirsin..Ben lafı sulandırmayı seviyorum.Hayatla dalga geçmeyi.Hayata gülmek istiyorum ben.Zira yeterince üzüntü olabilecek şey varken ağlamak ne diye.Şair ne diyor "Görünmez bir mezarlıktır zaman" ..Gideceğimiz yer belli.Üzülsekte,gülsekte son belli.Üzgünüm derin düşüncelerimi ,felsefemi yada hislerimi senin anlattığın gibi anlatamıyorum.Bazen anlatmak istesemde bir anda aklımdan uçup gidiyor. :D.Bu adam yerinin,durumunun ve zamanının adamı.Ben olmak istediğim zamanda,yerde ve durumdayım.Senide beklerim. Buyur gel.:))

erfavr dedi ki...

ben de bazen içimden geleni yazayım diyorum ama kimse inanmaz. sen anlarsın da başka kimse anlamaz. o yüzden yerde bulduğum şu muhabbet kuşu tüyünü sana armağan ediyorum. geliyorum moruk :)

canwebiz dedi ki...

Zaten içinden geçenleri yazmışsın. :)
Her ne kadar ayın ayni yörüngede hareket ettiğini bilsekte.Ne demek istediğini sandığından iyi anladım.Geçen gece(3 Ay kadar önce) Bende evren manzaralı hücremden aya baktım gece 3 tü sanırım.Koyun gibi toparlak bulutlar vardı.Ay aralarında süzülüyordu adeta Sigaramı yaktım ve öylece bir süre seyrettim .Düşündüm acaba şu anda benim gibi ayı seyreden kaç kişi var.Bütün şehir uyuyor manzaradan habersiz.Ne kaçardığını bilmiyor ve hiç bilmeyecek .Hiç bir zaman kafasını kaldırıp aya bakmayacak.Belki beni görse o an; Bu adam ne acayip diyecek.Çok uzakları düşündüm;Seni düşündüm.O gece ay ve ben uzun süre bakıştık iyice yakınlaştık.Birbirimize karıştık.:)